skip to Main Content
Innovatie Makelaars

ONZE VISIE

Doel is de technologische innovaties versneld in te zetten om allerlei maatschappelijke issue’s op te lossen en die de veiligheid, gezondheid en welzijn van de mens verbeteren. Denk daarbij aan innovaties op gebied van energie, mobiliteit, voedselvoorziening, water, veiligheid, zorg en medisch.

ONZE ACTIVITEITEN

Ontdekking

ONTDEKKEN
Een neus voor kansen, een uitgebreid netwerk en kennis. De basis voor ons bedrijf. Beide Innovatiepioniers hebben meer dan 30 jaar rondgelopen in de maak- en delta- en maritieme industrie.

Advisering

ADVISEREN
Kennis van regel, de subsidie en mogelijkheden dat brengt een idee tot realiteit. Zo is Rob financieel adviseur van diverse TKI’s en heeft Theo diverse opdrachten vanuit Publiek Private Samenwerkingen.

Begeleiding

BEGELEIDEN
Een innovatief idee vraagt om budget, verslaglegging, bewaking en promotie. In heel veel gevallen gaat het om het eerst kunnen neerzetten van een “proof of concept” waardoor marktbenadering sneller gaat.

Ontwikkeling

ONTWIKKELEN
Wij houden de ondernemer op koers richting succes en de uitvoering van zijn idee. Door 2 x 30 jaar ervaring in het bezoeken van MKB- en grote bedrijven weten Rob en Theo de parels in de keten met elkaar te verbinden.

Back To Top