skip to Main Content
Innovatie Makelaars

OVER ONS

Ervaringen

ERVARINGEN

Rob Koster is zijn hele leven al financieel verbinder, eerst in dienst van anderen, maar sinds 2005 met zijn eigen onderneming Rob Koster Advies en Administratie en inmiddels ook samen met neef Theo in “Kosterinnovaties”. Hij heeft een bijzondere kijk op uw organisatie, eerst het bedrijfsproces, dan pas de cijfers. Heel logisch, niet gebruikelijk.

In de afgelopen jaren heeft hij met deze werkwijze succes gehad bij o.a. PSIBouw, de Regieraad Bouw, de Feniks Campagne, Baanbrekers in de Bouw. Op dit moment is hij actief bij TKI Deltatechnologie en TKI Maritiem, beide vallend onder de Topsector Water en Maritiem , waar Rob ook een rol heeft als Innovatie Makelaar.

Ervaringen

ERVARINGEN

Theo Koster is oprichter van het bedrijf Areano-Magna (“groot netwerk”) en loopt 30 jaar rond in de Nederlandse Maakindustrie, eerst als journalist, daarna 15 jaar bij branchevereniging FME. Zijn netwerk in de industrie is immens en zet hij in om te verbinden, innoveren en te versnellen.

Opdrachtgevers zijn onder andere Provincie Noord-Holland (coach GO!-NH Accelerator), Techport, Gemeente Velsen, Gemeente Beverwijk, Ondernemersvereniging IJPOS – IJmuiden Port Services (samenwerkende bedrijven in de havens van IJmuiden, Velsen-Noord en Beverwijk).

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid
Als zoon van een ambachtelijke dorpsslager heeft Rob het ondernemerschap van kinds af aan meegekregen. Werk aan de winkel deed hij van jongs af aan, en sloeg daarna snel zijn vleugels uit om zijn talent op financieel gebied elders te verzilveren. Goedlachs, betrouwbaar en afspraak is afspraak. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Transparant in complexe trajecten.

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid
Als zoon van een bollenkweker heeft hij techniek in zijn genen, maar staat bekend om zijn pragmatische en open aanpak. Kan goed communiceren met mensen op de werkvloer, ondernemers maar ook met bestuurders.

Werkzaamheden

ANDERE WERKZAAMHEDEN
Naast de samenwerking met zijn neef Theo in Koster Innovaties, heeft Rob zijn eigen bedrijf Rob Koster Advies en Administratie. Opdrachtgevers zijn onder andere TKI Deltatechnologie en TKI Maritiem.

Daarnaast in zijn vrije tijd financieel verbinder bij de Stichting Pijn bij Kanker en bij STIWA.

Werkzaamheden

ANDERE WERKZAAMHEDEN
Naast de samenwerking met zijn neef Rob Koster in Koster Innovaties, heeft Theo zijn eigen bedrijf Araneo-Magna dat wordt ingezet door de maakindustrie om te verbinden, innoveren en organiseren.

Daarnaast in zijn vrije tijd voorzitter van lokale omroep RTV Seaport en programma-maker van het radioprogramma “Muziek in de Maak” voor oondernemers. Tevens bestuurder van Dorpsfeest-Santpoort.

Back To Top